Niets is wat het is
Niets is wat het is

Niets is wat het is

Oktober18Ik denk dat er iemand denkt dat hij weet waar dit is, maar ik moet hem teleurstellen. Het is een geflipte wereld in mijn fotografische gedachte. De foto klopt niet. Deze is bewerkt om te passen in mijn gedachte van wat er zou moeten staan. En niemand zou het weten behalve deze ene persoon die woont in de plaats waar dit rustieke kiekje is gemaakt.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. jouw geflipte wereld ziet er niet slecht uit, die diertjes hebben het daar geweldig naar hun zin. Photoshop ? tja daar kan je eindeloos mee experimenteren en een eigen wereld creeeren. Zelf vind ik het al n hele uitdaging de wereld zoals die werkelijk is op foto vast te leggen, ken niets van bewerkingen, maar had wel graag het origineel es gezien.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.