Het was rustig
Het was rustig

Het was rustig

Day Of MonthHet was rustig in het weekend, maar dat mag ook wel na een enerverend weekje met wat meer uren dan normaal. Af en toe is dat ook geen probleem, maar daaraan merk ik toch dat ik een jaartje ouder word. En dan is een rustig weekend tussendoor wel eens lekker. Wat klooien in en om het huis is dan helemaal niet verkeerd. En in de avond een lekker pilsje drinken is dan ook niets mis mee… Maar vandaag gaan we weer met frisse moed verder waar we vorige week gebleven zijn. En deze week hoop ik zonder problemen.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, die foto met je biertje ziet er geweldig gezellig uit. Ik hoop dat je uitgerust genoeg bent om weer zo’n drukke week het hoofd te bieden.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.