Zwak, ziek en misselijk.
Zwak, ziek en misselijk.

Zwak, ziek en misselijk.

Day Of MonthJe hebt van die dagen die je heel snel wil vergeten, gisteren was er ene van, maar voor ik verder ga wil ik iedereen bedanken voor de felicitaties met ons 40 jarig huwelijksfeest op de diverse media. Ik zal wel ergens op de tocht gestaan hebben in het verleden, maar waar ik dit nu weer aan te danken heb weet ik niet. Mijn longen zijn volgens mij nu rauw van het hoesten, mijn kop doet ook al zeer, en trappenlopen is meer kruipen. Maar ze krijgen me niet klein, ik ga gewoon, nou ja gewoon, werken vandaag. Trouwens, de foto hieronder is van Intratuin in Roermond, dat van de ene op de andere dag in eens Praxis tuincentrum heet. Maar goed, what’s in a name… U snapt het wel, de zin is er niet helemaal meer, of eigenlijk even helemaal niet meer. U hoort nog van mij.

click to see the picture big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 reacties

  1. Hopelijk blijft het beperkt tot een ‘onschuldige verkoudheid’, ik hoop niet dat je dezelfde griep gepaard gaand met een longontsteking hebt opgelopen als ik, want dat is allerminst een pretje.
    Van harte beterschap, Sjoerd! Pas op jezelf, want de baas doet het vast niet voor je.

  2. Goede morgen Sjoerd, kijk je wel een beetje uit met die verkoudheid? Voor je het weet ontaardt zoiets in een longontsteking en dan ben je verder van huis.
    Er schijnt een nare griep te heersen, dus als je al niet normaal meer de trap kunt nemen, zou ik maar niet gaan werken. Ziek is ziek en ze weten vast wel dat jij niet om een kleinigheidje thuis in bed blijft. Het werk zal wel wachten.
    In ieder geval beterschap gewenst .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.