Rotjeknor
Rotjeknor

Rotjeknor

bVision Photography

Day Of MonthZaterdag hebben we de verjaardag van mijn zoon gevierd. Reden genoeg om zondag daar even afstand van te nemen en er eens op uit te vliegen. Het zou redelijk weer worden, maar daar was in de ochtend nog niets van te merken. Op goed geluk in de auto gestapt om eens te gaan kijken in de woonmall van Rotterdam, Alexandrium. Na een stevige kop thee in wegrestaurant Gilze Rijen waren we er helemaal klaar voor. Nog ruim voor openingstijd draaide onze bolide zijn rondes om boven op de mall te parkeren. Die was dan ook vrijwel helemaal leeg.

bVision Photography

Na de kop thee ging een kleine tosti Hawai er wel in, gelukkig waren die wel al open en konden we daarna de slopende tocht langs alle 55 woonwinkels beginnen. Niet dat we wat nodig hadden, maar je moet natuurlijk wel kunnen meepraten over de nieuwste trends. Nu kun je daar ook op zondagavond voor naar VTwonen kijken, maar die beperken zich tot de Collectie van Eijerkamp.

bVision Photography

En geloof me, een paar uur woonmall zijn slopend, en in tegenstelling tot onze aankomst, was de terugtocht met de staart tussen de benen die ons gewicht nog maar met moeite konden dragen. Ik wist niet dat er zoveel auto’s konden staan… meer dan 400 kilometer rijden en dan met niets thuiskomen is goedkoop. Zelfs niets besteld… Maar wel een hoofd vol ideeën.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Kijken kijken en niet kopen! gelukkig kan dat hier in Nederland. Ik vind dat ook heerlijk want ik kan van kijken erg genieten. Er zijn landen waar je nauwelijks kunt kijken of men gaat al aan het onderhandel. Uiterst irritant, in Turkijke bijvoorbeeld.

 2. Frank-103

  De woonboulevard van Beverwijk had iets van 15 winkels, die vond ik al afschuwelijk. Naar 55 meubelwinkels gaan lijkt me erger dan een zenuwbehandeling zonder verdoving, er zal heel wat moeten gebeuren voor je mij daar zal zien!

 3. Annette Barendregt

  Zo! Helemaal niks? En was die woonmall nou zo bijzonder? Ik woon er natuurlijk dichtbij, maar ben er nog nooit binnen geweest. Je hebt ik elk geval iets gedaan wat mij omgekeerd NOOIT zou lukken! Als ik naar Limburg ga kan ik nooit naar huis zonder ergens een lekkere vlaai te kopen. Bij voorkeur Christoffelvlaai. Die hebben ze hier niet.

 4. Een foto van de achterkant van het Polderhuis. De mooiste winkel in de Mall wat mij betreft! Eerlijk gezegd winkelen wij niet op zondag. Niet vanwege enig geloof, maar omdat het op andere dagen rustiger is. Jullie hebben wel heel wat kilometers gemaakt…

 5. ha die Sjoerd!

  Het is een sport om alleen maar ideën op te doen en niets te kopen.
  Doe ik ook.
  Ik ga alleen maar gericht kopen…
  Dat bevalt mij het beste.
  En is minder vermoeiend…

  Dag!
  Goede week…
  Marlou

  .

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.