Werk, maar dan anders

Werk, maar dan anders

bVision Photography

Day Of MonthAls je ’s morgens in alle vroegte opstaat en er staat zo’n gevaarte voor je garage,met de nodige volgwagens erachte, dan slaat je even de schrik om het hart. Als die er een kwartier later nog staan, vraag je je toch echt af of je niet iets gemist hebt. Gelukkig hadden ze zich een straat verreden en moeten ze op een bouwterrein wat verderop zijn. Maar toch. Aan de andere kant heeft het wel wat, zo’n machine. Ik kan me voorstellen dat je daar graag op werkt. Ik zou daar geen moeite mee hebben, alhoewel mijn rug nog steeds niet wil doen, wat ik er mee zou willen doen. Het was op mijn vrije dag dus even rust in de toko.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. Ha die Sjoerd,

  ik dacht ook: die gaat de hele tuin omgooien.
  Nee dus.
  Wat vervelend dat je rug nog niet okee is.

  Doe maar voorzichtig wat oefeningen.
  Of ga naar de fysio…

  Groetjes en sterkte!
  Marlou

  .

 2. We hadden allemaal een brief gekregen van de gemeente en toch waren er hier die niet wisten dat de straat opgebrokjen zou worden. Maar bij jullie was het dus een foutje. 🙂

  ria

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: