Niks – door Frank
Niks – door Frank

Niks – door Frank

Onlangs had ik een feestje, mijn verjaardag en we waren begin van het jaar ook nog 40 jaar getrouwd. Reden genoeg om te vieren. Het was heel leuk en gezellig. Aan de genodigden had ik gevraagd niks mee te brengen, fijn met ons samen vieren is cadeau genoeg. Sommigen brachten bloemen, anderen een lekkere fles port of zelfs een aantal flessen lekkere wijn mee. Daar ben ik weer heel blij mee, ik heb er al eentje geproefd; alsof het bekende engeltje over je tong piest fietst. Maar we hoefden eigenlijk niks. Een van mijn broers bracht dan ook Niks mee, Niks zat verpakt in een doorzichtige fles met als merk “Niks”. Ik ben benieuwd hoe Niks smaakt.

Visite? Haal dan NIKS in huis! Wij leveren u graag NIKS en laten u met NIKS naar huis gaan. Heeft Jan u geholpen met verhuizen en wil hij er NIKS voor hebben? Geef hem dan NIKS. Piet heeft uw kamer behangen, Kees voor de kanarie gezorgd, Joop op de poes gepast, Opa is jarig maar heeft alles al? Nou dan geeft u hun toch NIKS! NIKS voor Sinterklaas, Vaderdag, NIKS voor allen die NIKS willen. U drinkt NIKS.U proeft NIKS! NIKS smaakt zo lekker als NIKS! NIKS, zachte jonge graanjenever.

Niks

13 Comments

  1. wilma

    dat is niet niks. Ik houd niet van niks. geef mij maar water ik geef er niks om. Maar niks dat is niks hier,maar husband vind nik s wel wat maar ik vind niks niks voor hem. Maar wat als ie nik s wil toch volhouden en niks geven(Vraagteken is ook al niks hier……
    Groet, Wilm

  2. Ja.. Niks is lekker… ik heb zo’n fles al een jaar of twintig in huis. Leeg wel te verstaan ondertussen. Ik heb er nu mijn verzameling (gulden)centen in. Dus ik doe hem niet weg.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.