Cadillac series 62 uit 1949
Cadillac series 62 uit 1949

Cadillac series 62 uit 1949

bVision Photography

Day of MonthDit slagschip kwamen we vorige week tegen bij ons bezoek aan de orchideeënhoeve in Luttelgeest. Het was nog vroeg en de parkeerplaats vrijwel leeg, zodat dit monster nog beter opviel. Een beetje asociaal geparkeerd, maar wat wil je als je niet ook meteen de hele weg wil blokkeren als het wat drukker wordt. Deze Cadillac is van 1949 en is een series 62. Ook bekend als een Cadillac Fleetwood.

bVision Photography

In deze Cadillac ligt een motorblokje met 8 cilinders met een gezamenlijke inhoud van 5.5 liter en een bovenliggende nokkenas. Oftewel je rijd hiermee van pomp tot pomp. Tenzij er uiteraard een paar kannen benzine reserve achter in de kofferbak staan. De banden met de witte sokjes waren destijds standaard op deze auto. Als ik een prijs zou moeten schatten denk ik aan rond de 18.000 euro.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 reacties

  1. Goede morgen Sjoerd, een auto uit mijn geboortejaar, leuk. Maar ik vrees dat je daar wel een benzinepomp bij mag hebben, dat ding zal wel slurpen vrees ik. Maar een mooie oude bak, dat wel.
    Fijne zaterdag gewenst.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.