Werkpaarden

Werkpaarden

bVision Photography

Day Of MonthVan werkpaarden hebben de meeste mensen een heel ander idee. Dat is zo’n grof beest op vier poten, of hebben deze werkpaarden ook benen, wat grote karren trekt, of voren in het land maakt. Maar vergelijk dit eens met een vrachtwagen. De vrachtwagen netjes op wielen, en dan is dit toch ook het werkpaard onder de vrachtwagens. Lekker op rupswielen baant deze zijn weg door het modderige landschap. Het is niets voor in mijn virtuele garage, daar staan alleen maar raspaarden in. Maar het is zeker een onderdeel van de automobiel industrie heden ten dage. Deze iC100 is van Japanse makelij, maar dat is ook het enige wat ik weet. Ze stonden samen in het groengebied de Koumen om een beetje te Landscapen… De Koumen is de plaats waar de voormalige steenberg van de Oranje Nassaumijn lll lag, deze is voor het grootste gedeelte afgegraven en bestaat uit een stuk industriegebied en een groot groengebied. Deze vormt teven een barrière tussen Hoensbroek en Heerlen. Zodat “Gebrook” toch nog lekker achter de berg ligt voor Heerlenaren.

click to see the pictures big

bVision Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: