In het Zeeuwse land
In het Zeeuwse land

In het Zeeuwse land

click to see the picture big

bVision & Photography

Van Haba kreeg ik de volgende mail met foto’s van twee oude Volvo’s:

Goede middag Sjoerd,
Ik kom regelmatig langs een dorp richting Middelburg, daar zie ik dan deze twee auto’s langs de weg staan of bij die mensen op hun oprit. Nu ben ik maar een keer gestopt en heb foto’s gemaakt, voor je virtuele autoverzameling. Ik kon moeilijk te veel bij die mensen op hun terrein lopen, of midden op straat gaan staan, dus ze zijn niet uit alle hoeken op de foto gezet. Tot zover Haba.

De foto’s:
Vandaag de oudste Volvo, hier al eens vaker voorbij gekomen, de Volvo 121 Kombi uit 1969 (De Amazon), dit exemplaar stamt uit 1969. Ze lijken wel onverwoestbaar want je komt ze nog steeds rijdend voor dagelijks gebruik tegen op de weg. Als ik nog even doorga heb ik straks de grootste fotoverzameling Amazon’s in Nederland. Ze zijn niet allemaal even mooi, maar het voornaamste is dat ze niet verloren gaan.

click to see the picture big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, met deze wagens wordt ook gewoon gereden, ik zie ze regelmatig op de weg ook wel eens bij een bedrijf in de buurt van het asiel. Dus het zijn gewone in gebruik zijnde auto’s.
    Ik wens je een fijne zaterdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: