Opa weekend
Opa weekend

Opa weekend

Afgelopen weekend is Jeslynn bij ons geweest. En daar moet je meteen gebruik van maken uiteraard. Opa leren zeggen, niet gelukt weliswaar, maar proberen kan en we hebben er veel plezier aan gehad. Leren computeren uiteraard, dit was les 1, maar dit werd niet door iedereen in dank afgenomen. Sommigen medebewoners dachten hun positie achter het beeldscherm al kwijt te raken, en terecht uiteraard. We hebben ook samen plantjes gekocht voor opa’s kale kantoor. Natuurlijk een stukje met de Golf door Limburg gereden, Helaas voor de MG moet ze nog een stukje groeien. En als je zo bezig bent een hele dag is het weekend alweer voorbij voordat het goed en wel begonnen is. Sakkerdjie het is alweer maandag…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. marjolijn1

    Heerlijk toch om zo met je kleindochter bezig te zijn.
    Nog ff geduld en dan kletst ze je de oren van de kop… 🙂
    Geniet volop Sjoerd…!!

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: