Heavy
Heavy

Heavy

click to see the pictures big

bVision & Photography

Och, als je zoals ik in een industriele omgeving werkt zie je ook wel eens wat anders dan alleen maar chemische fabrieken. Ook in zo’n omgeving wordt gebouwd en afgebroken. Deze zware jongen was klaar met zijn sloopwerk

click to see the pictures big

bVision & Photography

En dan komt een andere zware jongen hem naar zijn nieuwe adres brengen. Daar kwam nog heel wat gemanoeuvreer aan te pas om hem op de wagen te krijgen en om hem van het bouwterrein af te krijgen. Maar deze heren doen dat vaker. Met begeleiding weer de weg op en weer was er een oud gebouw weg…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Ik vind het altijd zo knap, dat die mannen tot op de centimeter aan het manoeuvreren zijn, met die kolossen het is een bijzonder vak, dat zeker.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

  2. Voor mij is het alleen maar irritant op dit moment, als men hier bezig is aan het spoor en dat gaat in km’s natuurlijk en voorlopig weet je nooit wanneer het weer is afgezet hier en je moet omfietsen maar de auto’s dus ook dwars door de wijk om moeten rijden, pffffffffffff

    maar, als ze hier weer met zware voertuigen bezig komen, zal ik eens kijken of ik een reportage kan maken, want meestal duurt dat een dag of 3 voor ze weer een km verderop aan de gang gaan en hier alles weer open is, kan het zo volgen als ze hier tussen mijn huis en de stad bezig zijn, hahahaha

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.