De groeten uit Veere

De groeten uit Veere

Na een rondje zonder snelwegen toch aangekomen op de plaats van bestemming. Als zelfs de kippen op de snelweg gaan liggen om je tegen te houden wordt het moeilijk. Maar we hebben het gered. De zeetong voor mijn vrouw en de mossels voor mij smaakten meer dan goed in het hotel. Morgen een rondje eiland met als hoofddoel Goes.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, jullie zijn dus vlak bij mij in de buurt, alleen de Polderdijk over en je staat in mijn dorp. Nu ik ga zo weg, richting kleindochter vlak bij Goes.
    Het zou een mooie week worden, geniet van het mooie Zeeland en van elkaar.
    Fijne woensdag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: