De groeten uit Haamstede
De groeten uit Haamstede

De groeten uit Haamstede

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze Volkswagen Karmann troffen we aan met koffiedrinken bij Bakkerij Sonnemans in Haamstede. Op de parkeerplaats bij de kerk stond hij gewoon op mij te wachten. En u weet ik loop daar niet langs. En het past uitstekend in deze serie over Zeeland…

click to see the pictures big

bVision & Photography

Deze Volkswagen 1500 Karmann Ghia Coupé zoals de volledige benaming is, is ingevoerd in 1999, maar zag oorspronkelijk het daglicht in 1970 in Osnabrück. Het model werd getekend door het Italiaanse ontwerpbureau Ghia en is volgens mij de mooiste Volkswagen die ooit het levenslicht zag.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. De Zeeland collectie, hahahaha geweldig! Maar het lijkt wel zo te zijn dat men in bepaalde plaatsen er meer mee bezig is dan in andere, ik blijf hier ook rond kijken sjoerd, maar echt praktisch nihil…

    X

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.