Mijn weekend
Mijn weekend

Mijn weekend

Het weekend begon al vroeg voor mij. Op donderdagavond hadden we Sinterklaasavond gepland met Jeslynn en mijn dochter, die op 4 december jarig is. Niets aan de hand, lekker gegeten cadeaus uitgepakt en gezellig de avond met een wijntje afgesloten. Ik was moe van de activiteiten die dag, we hadden een aantal oude servers fysiek verplaatst, dus om 10 uur lag deze jongen in bed, alsof ik wist wat stond te gebeuren. Na een paar uur slaap werd ik misselijk wakker, en wat er daarna gebeurde zal ik niet snel vergeten. Ik zal u er niet mee vermoeien, maar het leek alsof ik een voedselvergiftiging had, en zo ging het met de rest van de familie ook. En mijn vrouw had niet meegegeten, dus dat kon het niet zijn. Uren later en nadat enkele malen mijn maag in een verkeerde volgorde werd geleegd, was ik niet meer in staat om ook nog maar iets te doen dan liggen en hopen dat het weg bleef… Ik ben de aflopen 20 jaar volgens mij geen enkele dag van het werk weggeweest wegens ziekte… Dus niets meer gewend lag ik uitgeteld in bed. Ik heb heel wat afgeslapen en de aflopen dagen, maar begin vandaag toch gewoon weer met werken… Ben toch weer een beetje opgekrabbeld. Gisteren hebben we tussendoor de boodschappen maar even gedaan. Op de foto, zondag morgen in Sint Odilienberg toen -4 graden en overal rijp, mooi toch.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 reacties

  1. Frank103

    Onze jongste was donderdag op vrijdag ook ziek geworden en heeft ook diverse keren overgegeven, zaterdag was het al weer over en had ze ook geen koorts meer. Gelukkig gaat het bij jullie ook weer goed!

  2. Wauw die foto, en dat klinkt heel erg heftig voor jullie, ik ben blij dat jullie weer wat opgekrabbeld zijn, maar denk om jezelf Sjoerd! Altijd!

    En alsnog van harte gefeliciteerd met jouw dochter, ja die 4, 5 en 6 december, morgen ben ik aan de beurt 😉

    X

  3. Goede morgen Sjoerd, aan je beschrijving te lezen, is dat hetzelfde virusje geweest waar mijn zoon na onze Sint viering last van had, eerst lekker gaan slapen en om een uur of twee in de nacht overgeven en dat de rest van de nacht volhouden. Gelukkig is de rest van de familie niet ziek geworden. Maar hij heeft het weekend ook in zijn bed doorgebracht.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.