Kaatje poes
Kaatje poes

Kaatje poes

Ons verschijnsel katje. Horen we aan de voetstappen Ollie de kater aankomen, of Daisy, de andere poes, Kaatje niet. Onhoorbaar gaat zij haar weg als een echte kleine panter. Geen hoogte te hoog en geen plaats waar ze niet komt. Het is overigens niet de sociaalste van de drie, wel de liefste. Je kunt met Kaatje stoeien zonder gevolgen, je kunt Kaatje zomaar oppakken maar Kaat is meestal op rits ergens in huis. Ollie daartegen kun je beter met rust laten. Die komt bij je liggen, op je liggen, allemaal prima, maar wel op eigen beweging, oppakken is er niet bij, tenzij je uit bent op wat verwondingen of een uitdaging wil aangaan… De laatste, Daisy, is een oude doos, 17 jaar inmiddels. We hadden haar al afgeschreven nadat ze ziek werd afgelopen winter, maar wonder boven wonder wandelt ze alweer rond alsof er niets gebeurd is.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

 1. logbankje

  Blijven prachtige dieren, met een eigen wil en persoonlijkheid.
  17 jaar is een hele leeftijd. Hans

  Ot. Je verzoekje is gedraaid in de show.
  Het programma is beluisteren op de pagina “Bank’s Radio”

 2. Goede morgen Sjoerd. Ja ik hoorde Moos en Shadow ook altijd wel aankomen, maar Molly is ook eentje die er opeens is, zo zachtjes loopt ze rond.
  Fijn dat Daisy is opgeknapt, misschien haalt ze de twintig wel je kan niet weten natuurlijk. Kaat staat mooi op de foto.
  Ik wens je een fijne vrijdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.