Energie

Energie

Kinderen opvoeden is een zware taak. Als je al een hele week gewerkt hebt en je hebt daarna een heel weekend je kleindochter in huis, dan kost dat veel energie. Niet dat ons dat tegenstaat, integendeel, het levert ook heel wat op. Ik ben het hele weekend bezig geweest om Jeslynn haar de eerste stapjes zelfstandig te laten lopen, en dat is gelukt…
Valt het alleen even tegen dat er geen beelden van zijn. Ik ben helaas niet in staat om meerdere dingen tegelijk te doen, dat heb je met mannen. Nu zijn het nog maar een paar stapjes, maar na het komende carnavalsweekend is ze een stuk verder. Geheid… en voor je het weet loop je de hele dag achter haar aan. Niet dat we dat nu niet doen, want ze is razend snel, ze kruipt sneller dan ik kan lopen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

  1. En zo blijkt, dat wij mensen eigenlijk nog steeds niet slim zijn, om ze toch weer telkens te laten leren lopen zodat je de komende tijd blijft rennen, whahahaha

    Voortgang aan deze kant met babynichtje, hetzelfde dus 😉

    X

  2. Goede morgen Sjoerd. Ja als ze eenmaal goed lopen, kan opa er steeds maar achteraan rennen om ze voor allerlei ongelukjes te behoeden. Nu doet ze nog een middagslaapje, maar als dat ook voorbij is, mijn kleindochter zit nu op dat punt,wel slapen/niet slapen, dan ben je aan het eind van de dag gewoon uitgeput. Nu zijn jullie gelukkig met z’n tweetjes, dus je kunt elkaar af lossen, dat scheelt weer wat.
    Fijne maandag gewenst.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: