Landscaping Buitenring Parkstad
Landscaping Buitenring Parkstad

Landscaping Buitenring Parkstad

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

De titel had ook kunnen zijn dag randweg… Sinds medio januari is de weg naar huis een stuk drukker en moeilijker geworden. De grootste toegangsweg richting Hoensbroek is afgesloten om uiteindelijk plaats te gaan maken voor de Buitenring Parkstad(zie link aan de zijkant), Een project om ook de achter Hoenbroek gelegen gemeenten Zoals Brunssum, schinveld en Landgraaf een makkelijke toegang naar de A2 te bezorgen. Iedere 14 dagen maakt men tegenwoordig een nieuwsflits over de voortgang. De aflevering met de plannen voor dit jaar vind u hier:


De foto’s zijn afgelopen weekend gemaakt waarop goed te zien is wat het formaat is waarbinnen men werkt om dit kleine stuk op te nemen in het geheel van de buitenring.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

 1. dit is zo herkenbaar, gezeik, hier met het spoor natuurlijk, is er weer wat open, stuit je als fietser en nu ook met auto hier weer op ongemak sinds vd week, wat ze aan het doen zijn mag Joost weten, het is wel opgebroken inderdaad, auto en fietspad kruising hier aan het einde van het park, de hoofdroute voor beiden ook in en uit de wijk en op het bord staat t/m 17 maart, pffffff en grrrrrrrrr want het is exact de route van en naar werk voor de meesten op fiets of naar de stad…

  X

 2. Enerzijds zonde overal asfalt, anderszijds ben je van al dat verkeer door dorpjes af. Hier is ook veel gedoe over het verlengen van de A8 tot aan de A9, maar van mij mogen ze morgen beginnen!

 3. Voor dat soort werken is overzicht nodig, voor je het weet gaan ze de verkeerde kant op.
  En als het klaar is, loop het binnen de korstte keren weer vol, hier op de A5 is het vijf Baans geworden, staan nu dus regelmatig vijf rijen files.

 4. logbankje

  Ik neem aan dat de dorpen nu ontlast gaan worden van het doorgaande verkeer.
  Want dat geeft toch wel veel problemen voor de bewoners.
  Ja het zijn mega klussen, soms moet je wel wat natuur opofferen. Hans

 5. hanscke

  Ik vind het altijd heel indrukwekkend hoe dit werk tot stand komt. Eerst is er niets, dan een flinke poos chaos en pas tegen het eind ga je zien hoe het echt gaat worden. Ik heb dit van nabij meegemaakt met de Centrale As van Dokkum richting Drachten. Het is een gedoe, maar je krijgt er veel gemak voor terug zo is mij gebleken.

 6. marjolijn1

  Eerst moet alles op zijn kop voor het goed kan komen.
  Zo’n groot project kan voor het nodige ongemak zorgen, maar later een maal klaar ook veel gemak opleveren.
  Goede moed tot alles weer klaar is.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.