Chiquita
Chiquita

Chiquita

Wat u met zo’n weekend doet weet ik uiteraard niet. Ik weet wel wat ik allemaal gedaan heb. We hadden dit weekend geen oppasdienst, helemaal vrij dus en dan heb je regen… Mooi tijd dus om van allerlei klusjes aan te pakken. Een loopwagen in elkaar zetten voor de komende verjaardag van Jeslynn. Het terras achter helemaal opgeruimd. wat nieuwe keukenkruiden gepland, Een bananenboom op het terras gezet, bij wat mooier weer gaat die uiteraard de tuin in. De was gevouwen, mijn vrouw heeft gestreken en gewassen, ik de droger gerepareerd. Gewond geraakt, Ik kan drie vingers niet gebruiken. De verjaardag van mijn zoon gevierd en dat wat ik nog allemaal vergeten ben. Het weekend was dus alweer om voordat we in de gaten hadden dat het slecht weer was buiten… en ach, als je in en om het huis bezig bent heb je ook direct resultaat van je werk.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

 1. Ik ben ook weer begonnen, regen of geen regen. Het helpt juist door al die regendruppels om de wereld weer groen te kleuren en in andere kleuren. In het oosten van het land is het al groener dan in het westen. Ieder jaar en het geeft me energie.

 2. logbankje

  Ondanks de dagelijkse beslommering een goed weekend.
  Een feestje gevierd en er komt er een aan.
  Al een jaar, de tijd vliegt.
  Sterkte met het herstel van je vingers, klinkt niet zo best. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Kakel

  Je kan drie vingers niet gebruiken? Dat klinkt lichtelijk ernstig. Ik heb eens met snoeien in mijn vingers geknipt; na drie dagen bloedde het nog maar was te koppig om het te laten hechten.
  Je kleindochter alweer bijna een jaar. Ongelofelijk!
  Warme groet.

 4. Zo’n weekend is voorbij voor je het weet. Ik ben heel benieuwd of je ook echt bananen krijgt de komende jaren. Off topic, moest gisteren tijdens de finale van de Leidse Jazz Award nog aan je denken deze award is voortgekomen uit het boek dat jij ook hebt. De initiatiefnemer nam afscheid, hij wilde destijds het boek maken onder voorwaarde dat er niet alleen naar het verleden gekeken werd, maar door middel van dit concours ook naar de toekomst.

 5. Ik zat mij net af te vragen of het ondertussen al mogelijk is om een bananenboom MET bananen te vinden hier in Nederland, ja dus, hahahaha Ooit had ik er ook eentje maar wel waar alleen blad aan kwam, maar was ergens begin jaren ’90 heeft het niet lang gedaan volgens mij 😉

  En je vingers, nu ben ik nieuwsgierig, de hamer verkeerd neer laten komen? :O

  En ja, dit weekend ondanks dat gisteren hier wat slow leek te gaan, onbestemd gevoel, is het toch weer maandag, yessssssssss

  X

 6. Goede morgen Sjoerd, benieuwd hoe het daar met je bananenboom zal gaan. Nu is het bij jullie vaak warmer dan hier en er is geen zoute zeewind.
  Ik heb het weekend hoestend en proestend doorgebracht.
  Fijne maandag gewenst.

 7. די מריו

  Ik had 20 jaar geleden ook een bananenboom, maar ondanks dat hij groeide als kool, nooit een banaan aan gezien. Ik kan het wel voor je meenemen als ik op vakantie ga, misschien doet die extra warmte hem wel goed.

  Love As Always
  Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.