Bucketlist
Bucketlist

Bucketlist

Een iets andere list dan een bulletlist, maar er zijn overeenkomsten. Ik ben begonnen aan een lijst met allemaal dingen die ik nog wil zien en op de foto wil zetten. Al deze zaken die ik nog wil bekijken komen uiteraard ook op het log voorzien van een bucketnummer. Er is een bijzonderheid. Al deze zaken liggen in Nederland en zijn haalbaar. Het hoeft niet te zijn dat ik ze wil zien voor ik dood ben, al is dat natuurlijk meegenomen, maar het is een groeiende lijst. Bij sommige mensen gaf ik dat al eens als reactie, zoals die moet op mijn bucketlist… Nu weet u waarom. De list is voor mij, de uitkomsten en foto’s deel ik hier. Eens kijken hoe groot die lijst wordt. Het duurt nog iets meer dan twee jaar voor ik met pensioen ga, dus…, de lijst groeit.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Kakel

  Ik lig graag dwars. Ook in dit geval en doe niet mee aan bucketlisten. Claudia de Breij noemt het fuckitlisten. Zo bont wil ik het niet maken.
  Jij hebt lol aan je uitdagingen en daar gaat het om! En ik geniet gewoon met jouw doelen mee.
  Lieve groet.

 2. Ik zou ook niet wachten tot ik dood was, want dan kan je jouw bucketlist misschien wel afwerken, maar erover bloggen gaat dan heel lastig.
  Ik heb maar 1 ding wat ik graag zou willen doen op mijn lijstje staan, dat is met de trein naar de Jungfraujoch. Heb 2 keer op het station in Grindelwald gestaan, het beginpunt van dat lijntje, maar ivm de hoge kosten ben ik niet gegaan. Dat zou ik toch een keer willen doen!

 3. Wieneke

  Ik heb iets teveel mensen horen zeggen: ‘Als ik gepensioneerd ben dan ga ik…..’ en dan kwam er helaas geen hout van terecht door ziekte, doodgaan en andere malheur. Je kunt in een paar dagen (hotelletje of B&B) in een ander deel van ons prachtige land heel veel bekijken, doen en beleven. Dat hoeft je de kop niet te kosten en je knapt er zeer van op. Ik zeg: stel het niet uit, want je weet nooit of er wel een later komt.

  OT: Ik heb in Bremerhaven nog een trafohuisje gescoord voor je. Komt er aan.

 4. Goede morgen Sjoerd, kijk dingen in Nederland kun je vast nog allemaal wel zien. Maar daarvoor hoef je toch niet eerst met pensioen te zijn? Gewoon al aan je lijst beginnen , dat lijkt me het beste, mijn man en ik wilden ook nog veel doen na zijn pensioen, maar je weet dat hij maar één jaar van zijn pensioen heeft kunnen genieten. Nu wil ik je niet bang maken, maar een mens weet nooit wat er morgen zal gebeuren, dus geniet volop vandaag.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: