Leegmaken
Leegmaken

Leegmaken

click to see the pictures big

bVision & Photography

Voordat je ergens mee kan beginnen moet je opruimen en leeghalen. Goede hulp hierbij hebben we van onze klauterkabouter Kaatje. Het maakt niet uit hoe hoog het is, Kaatje helpt wel. Ik hoop dat ze inziet dat die hulp niet nodig is als ik begin met wat schilderwerk. Ik moet er niet aan denken…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, als je begint te schilderen, zou ik Kaatje maar ergens in een afgesloten ruimte zetten met wat brokjes. Moossie zag vroeger kans om in de verse verf te stappen en afdrukjes over het parket te verspreiden. Heel artistiek, maar een hoop wek om dat allemaal weer schoon te krijgen.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: