Einde oefening voor de growshop aan de kouvenderstraat

Einde oefening voor de growshop aan de kouvenderstraat

click to see the pictures big

bVision & Photography

Voor de growshop aan de overkant van de straat bij mij is het einde oefening. Gisteren deed de politie rond 13.00 uur een inval bij ons tegenover aan de kouvenderstraat en in de avond werd de hele zaak leeggehaald. Met groot materieel, je wil niet weten hoeveel pallets met grondstoffen daar zijn weggehaald. Zoals normaal is de spraakzaamheid bij zo’n operatie niet optimaal, mijn vragen werden dan ook niet beantwoord, het enige wat een van de betrokken agenten mee wou delen was dat de zaak even gesloten werd en dat de rechter verdere uitspraken zou doen. Het uitruimen van het pand geschiedde niet helemaal zonder troubles… Dat niet alles herkenbaar is op de foto’s is te danken aan een eerlijke politieagente die vond dat ik wel foto’s mocht maken mits zij en haar collega’s daarop niet herkenbaar waren.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Nu zit deze growshop al jaren bij ons tegenover in de straat, en buiten af en toe een verkeerd geparkeerde auto hebben we er nooit veel last van gehad. Maar dat wil niet zeggen dat er niets aan de hand was. Ik kan me hooguit voorstellen dat ze illegale spullen verhandelden, maar het was geen zaak waar de een na de andere drugsgebruiker of handelaar in en uit liep. De zaak was keurig van 9-5 geopend en in het weekend dicht. Wil je minder lezen over deze actie van de politie moet je vooral hier lezen…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. saltyletters.blogspot.com

  Growshop…ik dacht daar verbouwen ze baby’s tot grote mensen…. maar kennelijk is het toch heul iets anders. Hier kennen we het niet, het grote, verre verre, verre Noorden is gelukkig nog onbehept met dit soort zaken. Maar ook dat zal een kwestie van tijd zijn.

 2. Hoi John,

  als er winkel is, waar je geen last van hebt, dan is het wel de growshop, of hier in de binnenstad de smartshop.

  Maar je… er zijn altijd zeikerds, die er niet tegen kunnen en die dan gaan klagen en dan heb je de poppen aan het dansen. Jammer…

  Groet van Marlou

  .

 3. Goede morgen Sjoerd. Het beleid in Nederland is soms zo krom, wat drugs betreft. Softdrugs worden gedoogd, maar af en toe opeens weer niet. Dan is er weer eens teveel aanwezig of er zijn kennelijk opeens (na jaren) acties als deze nodig. Er is geen peil op te trekken. Ik zou zeggen verbied iets of sta het toe, dan weet iedereen waar hij aan toe is.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: