Fotoshoot(1)

Fotoshoot(1)

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Afgelopen week was er een fotoshoot georganiseerd bij de Oolerplassen vlakbij Roermond. Dat zijn dan bijeenkomsten waar ik niet aan voorbij kan gaan. En ja, ik was ook op het naaktstrand. Daar was een opendag voor Naturisten. Helaas miezerde het een beetje en hadden de potentiele naaktrecreanten het laten afweten. Op enkele Die Hards na was er dus niet veel te beleven. Maar goed, we kwamen eigenlijk om wat met modellen te doen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

Maar ook daar is niets mee aan te vangen als het water uit de lucht druppelt. We hebben het gehouden op een mooie wandeling door de natuur aldaar. Zo heb ik mijn eerste fuut gefotografeerd die op een nest zat achter het riet aan de waterkant. Maar ook een omgevallen boom kan me dan wel bevallen. En de modellen komen een andere keer wel weer aan bod…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Het weer is toch altijd erg belangrijk. Maar vaak kan het altijd nog wel erger en zo bekeken valt het dan wel weer allemaal mee. Altijd leuk, op nieuwe plekken komen, maar liever niet met naaktheid.

 2. Die mensen die dan naakt recreëren zijn mensen die zelfs Wilders verplicht een boerka zou voorschrijven. De mensen die wel er appetijtelijk uit zien zie je daar echt niet! Heel hachelijk!

 3. Ria

  Vroeger altijd naakstranden bezocht omdat we dat zelf ook wel prettig vonden en het er over het algemeen veel rustiger was dan op ‘gewone’ campings. Tegenwoordig niet zo’n strandganger meer, die tijd hebben we gehad, ik zoek wel een plekje in de schaduw, naakt of niet.

 4. saltyletters.blogspot.com

  Ook een vogel trekt zijn verenpakje niet uit, dus netjes en beschaafd. De dieren weten het vaker beter dan de mensen. Mooie plaatjes.

 5. hahahaha ja zo leuk, ooit aan de Costa Brava van hoge hoogten zo het naaktstrand op camera gericht, was best grappig… Maar deze fuut mag er ook absoluut zijn!

  PS, mails zijn verstuurd, maar liefst 3… omdat de foto’s anders niet passen, hahaha

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: