Werkvakantie in de keuken (3)
Werkvakantie in de keuken (3)

Werkvakantie in de keuken (3)

Sakkerdjie zeg, bij al dat breek, zaag, slijp en freeswerk krijg je aardig wat dorst, zoveel stof komt daarbij vrij dat we het door het hele huis hebben liggen. Dat is uiteraard het nadeel van een open keuken, maar goed, het ergste is achter de rug. Alle gaten en sleuven voor elektra zijn gefreesd, het plafond nadert voltooing, de gasleiding is verlegd en nog wat andere zaken. Er moet nog een nieuwe tegelvloer in, het stucwerk moet nog gebeuren, alles moet geschilderd worden, en daarna plaatsen ze de keuken. dat zal maandag over een week zijn. Volgende week vrijdag leveren en de maandag daarop plaatsen. We zijn dus nog wel even bezig. Jeslynn kan in het weekend wel even meehelpen, al vrees ik dat het dan weer op slopen uitdraait.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.