Ons huis weer terug

Na enige weken in de kamer gekampeerd te hebben verdwijnt langzaam alles weer de keuken in. En dat wordt ook tijd. We zitten nu meer dan twee weken in het stof in de kamer zonder keuken… Maar als alles meezit is aan het einde van de dag de keuken geplaatst. Resteren nog wat restwerkzaamheden, welke uitgevoerd worden als het pleisterwerk echt droog is… Een tipje van de sluier, onderstaand fornuis wordt mijn werkplek. En dat staat al op zijn plaats. Vanavond wordt het feestelijk ingewijd…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Goede morgen Sjoerd, daar zal je prima op koken, een sjieke dinges zeg!
  Ik wens je een fijne dinsdag toe, veel plezier met je nieuwe keuken.

 2. dag sjoerd,
  wat een prachtig vuur, als je hier niet klaar op krijgt, dan lukt het nergens, zo groot….
  ik ben blij dat het eindelijk zo ver is, in verbouwingen en stof leven is het ook niet
  Eén @->- voor jou

 3. Met zoveel pitten moet je haast wel uitgebreid koken. Nog even volhouden en alles is weer als nieuw en werkt weer.

  Love As always
  Di Mario

 4. Dat wordt lekker kokkerellen. Succes en smakelijk alvast.

 5. Dat is een mooi fornuis! Veel kookplezier vanavond!

 6. Wat een mooie! Nou, als je daar niet mee uit de weg kan, weet ik het echt niet meer.

 7. Goed gereedschap is h er t halve werk

 8. Ik zie je al kokkerellen achter dat fornuis… je vrouw ook 😉

 9. Zo met zes gaspitten kan er alleen nog maar sprake zijn van professioneel koken.

 10. Daar kun je mee vooruit….!!
  Dat wordt smullen straks.

 11. Zo dan 6 pitten, dat moet een feest worden.

 12. Ik zal den pastoor zenden zodat het fornuis ingewijd kan worden. 🙂

 13. Wel veel voldoening na twee weken aanpakken.
  Je bent vanavond heer en meester achter het fornuis. Hans

 14. Ik heb ook zo’n Smeg in het Franse huis staan, alleen heeft die van mij twee ovens.

 15. Geniet er van! Als het daartoe gekomen is, maar dat zal vast wel.

 16. Zo hee een zespitter dat wordt extra feest in de keuken.

 17. Goede morgen Sjoerd, ik ben te vroeg voor je nieuwe log, maar dat zie ik dan later nog wel. Ik wens je een fijne woensdag toe.

 18. Super, maar dan ook supergaaf dat fornuis, ik kan het weten, want ik heb nu ook de beschikking over een 5 pit, wat betekent, weet jij vast wel, dat de midden pit, eentje is speciaal voor hele grote pannen en woks… whahaha en ja dat ga ik zeker ook nog doen hier, vind het heerlijk hier om dat te doen 😀 Dat kan ik thuis dan weer lastiger 😉

  Geniet ervan, de inwijding!

  X

  PS, heel graag gedaan en natuurlijk hou ik mijn ogen open, lol 😉 Wie had dat gedacht zoveel op een heel klein stukje.

 19. Ha super, wanneer mogen we komen? 😉

Geef een reactie