Ons huis weer terug
Ons huis weer terug

Ons huis weer terug

Na enige weken in de kamer gekampeerd te hebben verdwijnt langzaam alles weer de keuken in. En dat wordt ook tijd. We zitten nu meer dan twee weken in het stof in de kamer zonder keuken… Maar als alles meezit is aan het einde van de dag de keuken geplaatst. Resteren nog wat restwerkzaamheden, welke uitgevoerd worden als het pleisterwerk echt droog is… Een tipje van de sluier, onderstaand fornuis wordt mijn werkplek. En dat staat al op zijn plaats. Vanavond wordt het feestelijk ingewijd…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 reacties

  1. Super, maar dan ook supergaaf dat fornuis, ik kan het weten, want ik heb nu ook de beschikking over een 5 pit, wat betekent, weet jij vast wel, dat de midden pit, eentje is speciaal voor hele grote pannen en woks… whahaha en ja dat ga ik zeker ook nog doen hier, vind het heerlijk hier om dat te doen 😀 Dat kan ik thuis dan weer lastiger 😉

    Geniet ervan, de inwijding!

    X

    PS, heel graag gedaan en natuurlijk hou ik mijn ogen open, lol 😉 Wie had dat gedacht zoveel op een heel klein stukje.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.