Broer en zus
Broer en zus

Broer en zus

Broer Ollie en Zus Kaat kunnen af en toe best wel lief zijn tegen elkaar. Echt vechten doen ze niet zo vaak, maar we zien wel dat ze steeds meer elkaar opzoeken. Hier samen op de bank waar kater Ollie zijn zusje Kaat aan het schoonlikken is. Vijf en een half jaar zijn ze inmiddels alweer, alleen behandelen we ze af en toe nog alsof ze klein zijn. Gelukkig gaan ze ook goed om met Jeslynn, dat is met andere katten wel eens anders geweest. Mijn kinderen hadden een geweldig ontzag voor onze kater Juul, die maakte er ook af en toe een potje van en viel je gewoon speels aan als je op de trap liep. Juul was ook onze knikkerkat. Die had ontdekt dat al hij een knikker boven op de houten trap liet vallen, deze steeds sneller naar beneden rolde. Tok, Tok, Tok en verder ringkeldekinkel op de tegels in de hal. Hij haalde de knikker weer op en het spelletje ging gewoon weer verder. En dat uiteraard midden in de nacht. We hebben zeker twee jaar nodig gehad voordat we alle knikkers gevonden hadden die hij ergens verstopte had als knikkertje voor de dorst.
Wat betreft de foto van gisteren, het was niet meer en niet minder wat er boven stond. De foto is precies 10 jaar geleden gemaakt.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Ohh wat een heerlijke foto en ja herkenbaar dat ze dat soort spelletjes het liefst ’s nachts gaan doen. Ook leuk is een kat die je ’s nachts even komt wakker maken omdat zijn eten op is, kan dat nou niet even wachten tot morgen 🙂

  2. Goede morgen Ik heb nu mijn vierde kat hier in huis en allemaal hebben ze een ander karakter en hun eigen eigenaardigheden. Molly verdwijnt uit het zicht als er hier teveel mensen binnen komen, die heeft teveel in haar leventje meegemaakt om te denken dat iedereen het goed bedoelt. Moos en Ayla , al waren ze geen familie van elkaar, sliepen met de pootjes om elkaar heen, Moos en Shadow verdroegen elkaar maar die zag je zelden samen ergens liggen. En Laura heeft thuis twee katten, die alles van haar pikken, als het te gek wordt verdwijnen die uit arren moede meestal naar buiten, maar niet erg snel. Zeker Mellow is erg lankmoedig. Rooie Rizla gaat er sneller vandoor. Maar die blijft dan eerst wel kopjes geven om te laten zijn dat hij niet kwaad is.
    Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: