Ons Ziekenhuis
Ons Ziekenhuis

Ons Ziekenhuis

Onderstaand ziet u een foto van de binnenkant van het Zuyderland ziekenhuis in Brunssum. Dit ziekenhuis hebben we geadopteerd als ons ziekenhuis. Het is er luchtig, modern, nieuw, en nog niet zo hectisch als in de andere Zuyderland ziekenhuizen. Ik ga erheen voor mijn oren, mijn vrouw moest er gisteren zijn voor een bloedafname. En alles gebeurd er efficient en met veel rust. Een aangenaam ziekenhuis voor onze kleine zaken. Half acht van huis weg, acht uur weer thuis. Als dat niet mooi is…
Gelukkig kon ik gisteren ondanks een oplevering, thuis werken. Geen vrije dag weliswaar, maar wel een kop koffie op z’n tijd. Als ik thuis werk kan ik me beter concentreren op wat er nog moet gebeuren aan ons project dan op het werk waar iedereen te pas en te onpas binnenloopt. Te goeder trouw uiteraard, maar soms kun je dat niet gebruiken. Inmiddels is een fall back niet meer mogelijk. let’s go with that banana… op zijn Googleliaans.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. Als je al spreekt van “ons ziekenhuis” klinkt dat al heel positief.
  Het ziet er inderdaad goed uit op de foto.
  Thuis werken heeft al bewezen goed te werken. Hans

  ot, zit ook nog wel eens met de Arduino te spelen, maar ben niet zo’n ster in programmeren.

 2. Frank103

  Dat ziet er fraai uit, dat ziekenhuis, en toch kom ik er liever niet! Maar dat geldt voor elk ziekenhuis. Wij hebben ook een kantoortuin op het werk, en soms word ik zo afgeleid door mijn collega’s dat ik de hele dag niets produceer, dan is een dagje thuis werken veel efficiënter.

 3. Ria

  Een ziekenhuis moet vooral dichtbij zijn en voor ons is dat voor de kleine zaken in Zierikzee en verder in Goes of Vlissingen, ze doen overal hun best mag ik hopen en overal worden fouten gemaakt. Zoals John zegt ‘waardeloos’ vind ik niet op zijn plek.

 4. marjolijn1

  Fijn dat je vlot en gemakkelijk geholpen kunt worden, dicht bij huis.
  Helemaal goed, dat je thuis kon werken en dat een terugval niet meer mogelijk is, dat geeft vertrouwen dat het toch goed gaat komen…!!

 5. Goede morgen Sjoerd. Fijn dat je zo goed thuis kunt werken, dat is niet bij iedereen mogelijk. Nu heb ik altijd prettig op mijn bussie gewerkt en ja wij gingen naar de klanten toe ieder ogenblik een ander uitzicht en weer andere mensen op een ander dorp. Ik heb er altijd met plezier gewerkt en de administratie deed ik in het kantoortje dat in de garage was neergepoot. Ook meestal rustig je zat er meestal maar met zijn tweetjes.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.