Vekoma
Vekoma

Vekoma

click to see the pictures big

bVision & Photography

Vekoma Rides Manufacturing is een van de grootste makers van attracties voor pretparken in de wereld. Het bedrijf is gevestigt in Vlodrop, vlakbij Roermond. Alles wordt ter plaatse onontworpen en in elkaar gezet. Omdat ik daar van afstand al een groot reuzenrad in aanbouw zag ben ik er even langsgereden. Jammer dat het weekend was en alles er stil en verlaten bij lag. Maar dat mag de pret niet drukken. Het leverde een aantal mooie plaatjes op. Ze zijn wereldbekend voor hun achtbanen, waarvan het autootje boven de ingang een voorbeeld is. De foto hieronder is gemaakt van het Reuzenrad in opbouw. Het lijkt me overigens wel plezieriger in zo’n gesloten cabine, alhoewel dat natuurlijk minder is voor het maken van foto’s.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.