click to see the pictures big

bVision & Photography

Afgelopen augustus liep ik door Simpelveld heen, toen mij oog getrokken werd door deze mercedes 280 SL uit 1970, met dit uitzonderlijk mooie nummerbord wat je eerder op veel oudere auto’s zou verwachten. Ik kon nog net op tijd mijn camera activeren om de beelden te schieten die je hier ziet.

click to see the pictures big

bVision & Photography

Wat opvalt aan de foto’s is het geluk waarmee deze mensen rondreden in deze auto. Nu is het uiteraard niet voor iedereen weggelegd om zo’n auto te bezitten, maar ik ken het gevoel uit de tijd dat we zelf nog rondreden in de MG. Het kan hard, maar het hoeft niet. Sterker nog, het zou zonde zijn om deze mooie omgeving voorbij te razen om van A naar Beter te rijden. De kortste weg tussen twee punten wordt dan ook zelden gevolgd.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.