Het rode monster
Het rode monster

Het rode monster

Na een aantal jaren in een Fiatje 500 te hebben rondgetoerd was mijn dochter toe aan een nieuwe auto, het contract liep af. En een nieuwe Fiat voldeed niet aan het wensenlijstje waar Jeslynn nu uiteraard ook bij zat. Het moest een vierdeurs worden en value for money. Hij is er alleen maar om geld mee te verdienen. Na een lange zoektocht werd het uiteindelijk een Hyundai i10… een donkerrood monster. Ik ben hem gisteren met haar gaan halen in Weert. Geen toeters en bellen, hij stond nat buiten te kijken, hier heb je de sleutels u kunt wel gaan. Heel anders dan bij mijn Peugeot, waar een bloemetje en een flesje bubbels bijzaten. Waar de auto keurig gepoetst onder een laken binnen stond te wachten…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

 1. Kakel

  Die nummerplaat is leuk!
  Lijkt me een degelijke auto en daar rijd je het langst en het veiligst in rond. Veiligheid staat zelfs met stip op nummer één met zo’n kleine meid.
  Lieve groet

 2. Frank103

  Leuk autootje is dat! Inderdaad gemiste kans voor zo’n dealer, kans dat je dochter terug komt is een stuk kleiner geworden door zo’n ongeïnteresseerde houding. Ik ben daardoor nooit meer terug geweest bij de volkswagen dealer met zijn verwaande medewerkers.

 3. Toch laten die dealers een forse kans liggen. Een grappig boeketje erbij met een kaartje eraan is toch hartstikke leuk? Ook als het een tweedehands auto is, want dat maakt niet uit. Mensen onthouden dit soort aardigheidjes namelijk altijd. Dat wordt door heel veel verkopende partijen vreselijk onderschat. Bakken geld worden uitgegeven aan dure reclame, maar goede service en iets aardigs doen levert op den duur veel meer op.

 4. Ook dat zijn geen verkeerde auto’s. En veel toeters en bellen zijn eigenlijk ook niet nodig. Meest belangrijke is dat de wagen betrouwbaar en zeer veilig is. Veel veilige kilometers gewenst.

 5. Goede morgen Sjoerd, hopelijk mag je dochter in deze auto heel veel veilige kilometers rijden. En met een kinderzitje achterin heb je echt wel een vierdeursauto nodig. Had je de nummerplaat laten maken of is die geshopt? Mijn dochter is destijds getrouwd in een auto waar hun beide namen als nummerplaat uitgevoerd op stonden. Maar ja dat bleek geen garantie er is toch een scheiding gekomen.
  Ik wens je een fijne donderdag toe.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: