Mijn Ria van Felius

Mijn Ria van Felius

Our prime purpose in this life is to help others. And if you can’t help them, at least don’t hurt them.
Dalai Lama

click to see the pictures big

bVision & Photography

Ik was een van de eersten, wellicht zelfs de allereerste die op deze wijze als sponsor optrad voor het project van Joop en Ria. En geloof me ik heb dat met plezier gedaan, voor niets gaat de zon op, en het idee erachter sprak me wel aan. Als ik in bed lig en het is buiten licht, is dit het eerste wat ik zie als ik opsta. En ik vind het echt niet erg dat ik meteen eraan herinnerd word dat er volkeren zijn die nog steeds niet vrij zijn, een Dalai Lama die in ballingschap leeft en een volk dat onderdrukt wordt. Het is gewoon retraite op de vroege ochtend, meteen met beide voetjes op de grond…
Deze is speciaal voor mij gemaakt, en dat wil ze best voor iedereen doen, maar ze heeft er ook al die klaar zijn… Denk er eens over na, als bloggers onder elkaar.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

 1. Kakel

  Mooie en wijze woorden van een verbannen man. Ik herinner me dat de Dalai Lama in NL was en premier Balkenende hem niet de hand wilde schudden, ivm het economisch belang. Onvergeeflijk vind ik dat.
  Ik vind het een mooi project en ga even op hun site kijken. Lief dat je begaan bent met je medemens.

  1. Ria

   Ik reageerde vanmorgen al… maar ik zei dus dat ik trots was geloof ik en het in elk geval bijzonder vind dat ik daar zo hang bij jou. En nieuwe opdrachten zijn nooit weg natuurlijk.

 2. Goede morgen Sjoerd, ik heb al met al drie kinderen in Indonesië gesponsord om hun lagere en middelbare school te kunnen volgen.Alle drie meisjes. Eentje ervan is halverwege opeens verdwenen, een ander kon het niveau niet aan en is op mijn kosten een vakopleiding geen volgen en de derde heeft de school netjes afgemaakt.
  Daar kreeg ik ook altijd de rapporten van en van een van de meisjes heb ik nog een foto met haar zoontje op de arm. Ze heeft voor mij nog een zomerjurk gemaakt omdat ze de opleiding tot naaister volgde. De laatste betaling was een extraatje om haar een naaimachine te laten kopen.
  Dit is ook een mooi project zie ik wel, hopelijk komen er weer wat sponsoren bij.

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: