De brandweer
De brandweer

De brandweer

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

En zo stopte er plotseling een grote rode brandweerwagen voor de deur waaruit een aantal mannen sprongen, die prompt koers zette naar een wat hoger op de berg gelegen woning. Even later werd een ladder uitgehaald en voor ik het wist kwamen ze daar ook weer mee terug. Toen ik aan de bevelvoerder vroeg wat er gebeurd was, zo nieuwsgierig ben ik dan wel, bleek dat ze een duif uit een net gered hadden dat gespannen was voor het tegenhouden van die schijtgrage dieren. Ik zei daarop dat ze daar wel veel inzet voor hadden, waarop ik meteen als antwoord kreeg: De brandweer is hier voor het redden van mens en dier…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. En de buurman had zelf niet even ergens een ladder kunnen regelen. Ik snap best wel dat ze met zoveel komen. De regel is gewoon zo dat er minimaal zoveel man op die vrachtwagen moet zitten. Maar het is wel een duur duifje zo geworden.

    Love As Always
    Di Mario

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.