Mennekes
Mennekes

Mennekes

Hey, volgens mij zijn we wat vergeten. Oh ja, wat dan?. We zijn vergeten om langs te gaan bij Bertiebo die spaart gezichten in alledaagse voorwerpen. Nu zijn wij niet echt alledaags, we werken er hard voor, maar nu staan we hier te wachten in de kou totdat we ons bij haar kunnen opwarmen.
Tsjechoslowakije achterstevoren geschreven is het wachtwoord voor mensen die te pas en te onpas hun wachtwoord verliezen ofwel ze mogen dit dan gaan intypen: Ejikawolsohcejst. Daar is dus de foto met de voeten gemaakt die hier gisteren op de site stond… Vraag me niet meer in welk dorp precies, dat stond er helaas niet bij. De foto kwam uit mijn archief.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: