Spring break
Spring break

Spring break

Vandaag nog een paar uurtjes hard werken en dan houden we een korte paasvakantie. Volgende week donderdag beginnen we dan weer met werken. Ik had graag die twee dagen ook nog erbij gepakt, maar helaas pindakaas. Dat zat er niet in. Ik moet helaas wat werkzaamheden uitvoeren dan die ik nog niet goed heb overgedragen. Dus ook een beetje eigen schuld, dikke bult. Nou maar hopen op een beetje klusweer, ik krijg er langzaam weer zin in en heb nog een hele waslijst af te werken. Een beetje regen is niet erg, dan klussen we binnen, en met mooi weer trekken we eropuit… En bij ander weer zien we wel.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

12 Comments

  1. Heerlijk toch een weekje vakantie en lekker klussen. Zo te zien aan de verwachtingen worden het binnenklussen.

    OT: filmpje Jazz Award staat er nu wel op.
    OT2: Raar he dat jou naam nog steeds niet aanklikbaar is van o.a. Di Mario en Hans wel.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.