het spelende kind

het spelende kind

bVision & Photography
Afgelopen weekend was Jeslynn in the house. Dan is het samen zingen, samen spelen. Ze kan zich kostelijk amuseren met alleen maar een paar blokjes en een emmertje. Emmertje vol maken, leeg kiepen, en dan weer vol maken… Of samen met opa een heel grote toren bouwen. En ondeugend zijn hoort daar natuurlijk ook bij. Een heerlijk kind dus die je nog van alles wijs kan maken. Zo had opa het gisteren buiten laten sneeuwen. Dat het witte bloesemblaadjes waren maakt niet uit, het is wit en valt uit de lucht…

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Zoooooo Opa, dรกt biedt ineens grote perspectieven. Kun je het ook laten regenen bij erge droogte en als je toch bezig bent kun je dan ook een zonnetje doen bij grauwe grijze dagen? Denk er eens over ๐Ÿ˜‰

  2. Heerlijk he dat je ze nog van alles wijs kan maken. Kleine tip bij de action verkochten ze laatst stuitereieren. Ik kocht er twee enlegde ze stiekem in de ijskast bij de kleinkinderen en vertelde dat ik kon toveren. Pakte een ei en vroeg wat gebeurt er als ik het laat vallen. Opa kan toveren want 2 eieren braken niet maar stuiterden. Heerlijk toch dat van alles wijsmaken ๐Ÿ™‚

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: