Brugge
Brugge

Brugge

Het enthousiasme van enkele medebloggers was hartverwarmend. Zo was onze korte vakantie ook. Het is moeilijk uit te leggen, want wie gaat nu voor meer dagen naar Brugge. We waren er al eens geweest en voor mij hadden we toen alles al gezien, niet dus, we waren toen van een volkomen andere zijde Brugge in gekomen en hadden wel wat gezien, maar eigenlijk ook niets. De B&B waar we waren was eigenlijk best wel luxe, En ja al op de eerste dag geraden alleen door een foto van de achterzijde van het hotel, super. Maar we gingen voor rust en ontspanning, even echt afschakelen. En dat is gelukt, voor het eerst in jaren heb ik een boek gelezen, op aanraden van een van mijn medebloggers. Het geluk van Limburg geschreven door Marcia Luyten. Zomaar, tussendoor. Voor mij een openbaring, want ik had al minstens een jaar of tien niet meer gelezen. De bril die ik moet dragen irriteerde mij daarbij. Ook kwam ik tot de ontdekking dat lezen mij weer de rust brengt waar ik al een aantal jaren naar op zoek ben.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

 1. “want wie gaat nu voor meer dagen naar Brugge”

  Uhhhh ikke? Ik ben er nog nooit geweest zelfs! Men zegt in het algemeen, dat je een stad, of gebied pas na 7 dagen werkelijk leert kennen, als je erin op wilt gaan, net als andere gebieden waar je ook zovele dagen staat of logeert eventueel….

  Heel fijn van dat lezen, herkenbaar ook, ik heb er iets korter over gedaan, maar toen ik het niet meer zag eigenlijk, wist ik niet eens hoor, dacht dat het aan mij lag, geen zin etc… hoorde, als je er eenmaal aan begint, dus niet doen nog hoor! Een leesbril dus.. heb ik ook zeker 3 jaren even niet gelezen of amper… ik ben zo blij dat ik het weer kan!

  Fijn dat het jou ook weer rust geeft ๐Ÿ˜€

  X

 2. Een keertje anders doen dan wat je anders doet, blijkt dat dat anders best wel …anders is, maar ook leuk.
  Dat merk ik nu ook met het mindere bloggen, meer tijd voor andere zaken โ€ฆโ€ฆ
  Fijne week.

 3. logbankje

  Dat is het leuke van een weblog, je bent toch meer betrokken met elkaar.
  De uitdagingen die je geeft kon men toch niet weerstaan.
  Brugge is een prachtige stad, ook vol uitdagingen.
  De korte vakantie heeft veel plus punten opgeleverd. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de zonnige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: