Koninklijke Bibliotheek
Koninklijke Bibliotheek

Koninklijke Bibliotheek

Ik kreeg een mail van de Koninklijke Bibliotheek:
In het kader van het initiatief van de Koninklijke Bibliotheek (KB) om een selectie van Nederlandse websites te bewaren voor toekomstig onderzoek, willen wij ook uw website archiveren en voor de lange termijn bewaren. Het gaat om de website en eventuele bijbehorende subdomeinen die toegankelijk zijn via de volgende URL(s): https://www.bvision.nl/
Ik voel me vereerd…
Uiteraard was het bijbehorende verhaal pagina’s lang, over de voorwaarden, de goedkeuring, privacy en meer van dat soort zaken. Ik heb er heel kort over nagedacht, maar ze mogen van mij… het wordt nu voor eeuwig opgeslagen voor het nageslacht en ik hoef er zelf niet naar om te kijken.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

19 Comments

 1. Soms vraag ik mij af, gezien een reactie hier…. wat sommige mensen nog online doen als ze angstig zijn voor, en als ze jou kennen, als is het maar een klein beetje…

  GEFELICITEERD wat goed! Wat ontzettend leuk!

  X

 2. Frank-103

  Weet je zeker dat het niet om spam gaat en ze nu dankbaar misbruik van jouw persoonsgegevens maken? Ik vertrouw ongevraagde mail helemaal niet, kwaadwillenden zijn mij veel te handig (en hebberig).

 3. logbankje

  Dat is toch een hele eer voor je, teken dat je goed bezig bent.
  De verhalen over het oude Limburg zijn ook goed om te bewaren, jij was er nog bij. Hans

 4. Goede morgen Sjoerd. Goh wat een eer is dat zeg, de KB is in oorsprong een bewaarbibliotheek voor alle in Nederland verschenen boeken en drukwerk. Tijdens mijn studie ben ik er eens geweest. Het is een enorm uitgebreide grote bibliotheek, een mede studente die er stage liep is er ooit nog eens in verdwaald. Tegenwoordig slaan ze dus ook digitale zaken op, ik had eigenlijk nooit nagedacht over blogs, dus daar wordt ook een selectie van bewaard.
  Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.