Het was WeerWerkWeekend
Het was WeerWerkWeekend

Het was WeerWerkWeekend

click to see the pictures big

bVision & Photography

Het was weer werk weekend, een heerlijk werkweekend. Lekker een paar dagen in de tuin gewerkt onder het toezien oog van Kaatjepoes op ons Mexicaanse terras, de cactussen zijn een hobby van mijn vrouw. Ik begin zelfs alweer wat conditie op te doen door alle geschep en gesloop in de tuin. Het is de bedoeling dat er een zandgeel schuurtje achterin de tuin komt. Daar waar tot voor kort alleen maar oplag van puin was. En dat vergt enige aanpassingen. Daar ben ik nog wel een tijdje zoet mee. En dan is ’s avonds het terras van mij, even genieten voor het slapen gaan.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

14 Comments

 1. logbankje

  Aan een heerlijk werkweekend is niks mis.
  Kaatjepoes weet wat genieten is op het Mexicaanse terras, zou er zelf ook mijn draai wel vinden.
  Een zandgeel schuurtje zou er niet misstaan, lijkt me genieten, net als een glaasje na het werk. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de zonnige Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 2. Goede morgen Sjoerd, heerlijk genieten van je terras, een glaasje erbij en de zomeravond kan niet meer stuk. Na al dat werk had je het zeker wel verdiend.
  Ik wens je een fijne maandag toe.

 3. zondag rustdag is iets wat gezegd wordt, maar in werkelijkheid niet waar is.
  Bij jou is dat ook zo
  Sinds ik in de verzorging werk moet ik om de 14 dagen op zondag werken, het andere weekend probeer ik wel te genieten en niets te doen
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.