De dame van de suikerspin
De dame van de suikerspin

De dame van de suikerspin

We wilden even naar de Gamma voor de aanschaf van een kleine party tent en wat houten bokjes om in de tuin te kunnen schilderen en het daar ook te laten drogen. Een tent van 2.75×2.75 zou dan genoeg moeten zijn. Een paar schragen om het hout op te zetten en klaar is Kees, toch. Bij Intratuin, een paar deuren verder, waren de zomer inspiratiedagen. Vier de zomer met ons mee! aan de voorzijde stond de onderstaande kraam waar een alleraardigste dame suikerspinnen aan het uitdelen was. Of ik een foto mocht maken werd bevestigend beantwoord. Nu zag ik op de foto later wat foldertjes liggen, maar heb verzuimd om deze mee te nemen. Maar als ik een gokje neem is deze wagen van Luna Events in Sittard.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

17 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, voor een suikerspin ben ik niet te porren, maar misschien zou ik er eentje voor een kind kopen . Die dame lacht zo vriendelijk en ziet er vrolijk uit. Zo gun je haar wat verdiensten niet waar?
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.