Tegenstellingen
Tegenstellingen

Tegenstellingen

Als ik naar dit plaatje krijg heb ik tegenstrijdige gevoelen, ik zie er ook een aantal tegenstellingen in:
Kleur versus Zwart/wit
In versus uit
erop of eronder
Er borrelt dan iets in mij, ik kan me er kwaad om maken, ik weet dat het geen zin heeft, waarom degene die dit blikje hier neerzette dat niet gewoon in die vuilnisbak doet. Overigens ben ik er langs gelopen en heb het laten staan, alleen al om te kijken of anderen ook die gevoelens erbij krijgen.

click to see the pictures big

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

16 Comments

  1. Interessante foto. Bij de een wekt het irritatie of misschien wel milde agressie en de ander ziet er echt niks kwaads in en haalt de schouders op. Het gaat niet om dat ene blikje, het gaat om de provocatie.

  2. Goede morgen Sjoerd. Ja waarom hebben ze het er niet in gegooid, vraag je je dan af. Zat er wel een bodem in die vuilnisbak? Want zo niet, dan begrijp ik het wel.
    Hoe dan ook het heeft jou wel een mooie foto opgeleverd.
    Ik wens je een fijne dinsdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.