De buitenring
De buitenring

De buitenring

bVision & Photography

Afgelopen zondag zijn delen van de Buitenring Parkstad welke nog niet in bedrijf zijn geopend geweest voor publiek. Nee, niet voor auto’s. In de ochtend waren er hardloop wedstrijden georganiseerd door AVON i.s.m. de Buitenring Parkstad Limburg. Avon staat voor Atletiek Vereniging Oranje Nassau, De vereniging bestaat reeds vanaf 1923. In de middag mochten wandelaars en fietsers zich op de buitenring begeven. Niet al te lang meer en deze rondweg is in zijn geheel klaar. Blijft daarna alleen nog de aansluiting op de autoweg, de A76.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.