Even een vlekje wegwerken
Even een vlekje wegwerken

Even een vlekje wegwerken

Vorige week zei ik al dat ik moeilijk kon stilzitten, maar daar hebben veel bezoekers hier ook al last van las ik zo links en rechts. Onze buffetkast was nodig aan een nieuwe kleur groen toe. Door een foutje was de verf van bovenkant de kast zwaar beschadigd. De oorzaak was water na het gieten waarop iemand per ongeluk een tijdschrift had gelegd. En dat gaat met acrylverf niet samen. Dus was het schuren, gronden en lakken met in dit geval Citroengras groene alkydlak, strak in de lak, van Flexa. Daar ben je dan toch weer even zoet mee. De deuren en lades lagen onder in de garage, dat is iets veiliger met twee katten die het huis als eigendom beschouwen. Maar goed, het weekend duurde dan ook een uurtje langer…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

20 Comments

 1. Frank103

  Ik kan heel goed niet klussen, ik stoor me ook niet snel ergens aan. Heel rustgevend vind ik dat en het geeft me tijd voor leuke dingen. Zo ben ik zondagmiddag weer naar AZ geweest…..

 2. logbankje

  Het is altijd wel prettig om een klusje te kunnen doen, zeker als het resultaat zichtbaar is.
  Even een vlekje wegwerken, doet me denken aan een Hope jenever reclame. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Lekker bezig, Sjoerd. De een kan heel gemakkelijk stilzitten en de ander juist niet. Geeft niks, als je maar gelukkig bent. Je houdt toch nog wel wat klusjes over voor straks als je tot het legioen pensionado’s behoort, he? ๐Ÿ™‚

 4. Bezigheidstherapie in dit geval… opnieuw… en stil zitten, ik kan het wel/niet, meningen zijn verdeeld, ook hier moet ik eventueel iets te doen hebben, maar ja, dan kan ik wel zitten of sterker nog, moet zittend… haken… of kleuren… aan tafel… borduren… ik ben bezig maar zit dan ook redelijk stil? ๐Ÿ˜›

  X

Reageren mag, stay safe!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: