Dat wordt het niet
Dat wordt het niet

Dat wordt het niet

Soms heb ik van die dagen dat ik of mijn planning niet goed op orde heb of te vlug werk. Dan zit ik nog niet op het einde van de dag, maar wel op het einde van mijn geplande werk. Mooi toch hoor ik u denken, ik zou dat ook best willen. Uiteraard is dat ook zo, maar dan moet ik aan iets nieuws beginnen en daar ontstaan de problemen. Begin ik aan project X of Y, nee, daarvoor is de tijd te kort, nog even wat documentatie bijwerken, nee, geen zin in. Wat voorbereidingen voor de andere dag doen, nee, dan heb ik de volgende dag hetzelfde probleem. Of zal ik maar een uurtje eerder naar huis gaan, super, toch…

bVision&Photography

even testen toch

Ik zag op de diverse blogs toch wat gemor over de nieuwe editor van WordPress. je kunt door op de drie puntjes rechtsboven nog steeds gebruik maken van de klassieke editor (code editor) zij het met iets andere faciliteiten. Je hebt dan als je veel foto’s wil plaatsen wel de mogelijkheid van pleuren en sleuren. Zo heeft ieder nadeel ook zijn voordeel.

17 Comments

 1. Soms heb je van die dagen, vandaag nul planning zelfs hier en ik weet nog niet wat ik ga doen, zit mij net te bedenken nog een paar blogs en dan ga ik dweilen. Lag laat op bed en was er laat uit, vandaar nu pas 😉

  Eerder naar huis gaan van werk omdat het niet helemaal loopt, ik denk niet dat ik dat ooit heb gedaan…. wel van school, ahum 😛 hahahaha

  X

 2. Je hebt helemaal gelijk. Ik had ook vaak geen zin aan iets anders te beginnen omdat ik daar eigenlijk niet op ingesteld was die dag 🙂
  OT of ik opeens in de nieuwe site zat of dat ik zelf iets fout had gedaan weet ik niet, maar was er niet blij mee. Gelukkig is alles weer teruggezet naar het oude vertrouwde systeem, ben niet zo vanb veranderingen 🙂

 3. logbankje

  Ik heb genoten van je log, ik zou het zelfde hebben gedaan.
  Ook in de nieuwe aflevering genoemd, maar niet de inhoud verteld.
  Wel opgeroepen zelf bij je te komen lezen. Hans

 4. Frank103

  Ik heb heel veel werkzaamheden waaruit ik kan kiezen, en doorgaans kan ik ook probleemloos de volgende dag met een klus verder gaan, ik stem het einde van de werkdag dus af op de vertrektijden van de trein.

 5. Ik wist het in jou situatie wel … af en toe maar een uurtje eerder naar huis om alvast wat te wennen aan de extra te besteden vrije tijd.
  Die nieuwe editor heb ik nog niet gezien, hij zal vanzelf wel verschijnen. Tot die tijd blog ik maar rustig wat door, en dan zie ik daarna wel verder. 🙂

 6. Goede morgen Sjoerd, even eerder naar huis is ook leuk zou ik zo denken. Bij ons kon dat niet, al was er niemand in de bus behalve de chauffeur en ikzelf, we moesten natuurlijk toch op de standplaats blijven staan tot de tijd voorbij was. Wel werd er met kerstavond en oudjaarsavond wel eerder gestopt, dus we konden dan vroeg thuis zijn.
  Ik wens je een fijne woensdag toe.

 7. als je een werk hebt met glijdende uren is dat mogelijk, bij ons op het werk moet er altijd een aantal personen aanwezig zijn
  (en in de verzorging is er altijd volk tekort)
  Dat wordpress verandert is heb ik al op veel plaatsen gelezen en gezien, maar het stomme daar aan is die reclame…
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.