De kerstman is ook geweest.
De kerstman is ook geweest.

De kerstman is ook geweest.

bVision & Photography
Beide kerstdagen hebben we met de familie doorgebracht. De eerste kerstdag met uitpakken van kado’s voor iedereen, een traditie die stamt uit de tijd dat mijn kinderen nog jong waren, en we geen sinterklaas vierden omdat mijn dochter in die tijd jarig was, en daarna uiteraard een diner. Jeslynn was dolenthousiast dat de kerstman ook bij opa en oma geweest was en waande zich een echte artiest met haar speelgoed microfoon en versterker. De hele dag geen kind meer aangehad. Gisteren was het wat rustiger en waren we met wat minder mensen. Ik had een gourmetstel gekregen en de bijbehorende artikelen waren er door mijn vrouw bij verzameld. U hoeft dus niet te raden wat we gisteren hebben gedaan met het eten. Vandaag is Jeslynn wederom hier, maar nu voor een op(p)a(s)dagje. En zo nadert het nieuwe jaar.
bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

 1. logbankje

  Dat zijn toch dagen die je niet wil missen, net wat je schreef de liefde en het samenzijn is onbetaalbaar. Hans

  @ soms stopt hij wel eens te veel liefde in zijn creatie zeggen ze op zijn werk, maar voor mij is het nooit genoeg

 2. Goede morgen Sjoerd, wij zijn gister met zijn allen bij mijn dochter geweest en lekker gegeten daar. De eerste kerstdag is er hier bij mij brunch geweest, dus we hebben met elkaar weer allemaal gezellig met de kerstdagen gezien.
  Ik wens je vandaag een fijne donderdag toe.

 3. ja, iedereen viert het op zijn manier, maar voor mij is het veel anders dan vroeger, wij moesten van onze ouders om 12u in de middernacht mis zijn.
  Dikwijls moet ik werken, maar als ik vrij ben vier ik het wel
  Fijn dat de familie dan samen is.
  Zo’n kerstman tegen de muur is veel mooier dan een opblaasbare
  Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.