Murals Heerlen: Collaps
Murals Heerlen: Collaps

Murals Heerlen: Collaps

Heerlen staat bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Deze week staat de in 2016 gemaakte mural van de uit Barcelona afkomstige artiest Aryz in de belangstelling, die enerzijds het idee van steden als openluchtmuseum niet waardeert, maar anderzijds door de hele wereld reist en ervan kan leven. Het werk heet Collaps en kun je vinden in de Willemsstraat in Heerlen. De T-Ford zweeft in onderdelen over het werk. Vergane glorie zoals ook de mijnen in de Oostelijke Mijnstreek.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

13 reacties

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.