4 maal 11 jaar getrouwd
4 maal 11 jaar getrouwd

4 maal 11 jaar getrouwd

Deze week zijn we 4 maal 11 jaar getrouwd om maar alvast een beetje in Carnavalsstemming te komen. Dat mag in mei nog even over als ik 6 maal 11 jaar oud wordt. Een zottenjaar dus. We hebben het gisteren met de familie gevierd in restaurant Akropolis in Heerlen. Het duurt welk nog een paar dagen maar dat mag de pret niet drukken. Omdat er twee in de horeca werken moest alles goed met elkaar worden afgestemd om echt in het weekend te kunnen gaan. Jeslynn was er uiteraard ook bij. We hebben heerlijk gegeten en gekletst, uiteraard over van alles en nog wat.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd, een fijn feest dus en lekker naar de Griek, het kan niet op. Van harte gefeliciteerd. Ik ben een tikkie jaloers, wij hebben door mijn man’s dood slechts drieenveertig jaar gehaald. De tijd vliegt, het is al meer dan vijf jaar geleden, soms lijkt het gisteren en soms heel erg vroeger.
    Ik wens je een fijne maandag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.