Verborgen spanning in Garderen
Verborgen spanning in Garderen

Verborgen spanning in Garderen

bVision & Photography

De bijgaande foto is afkomstig van Tine de Jong en had de volgende begeleidende tekst:
Hallo Sjoerd, ik ben al een paar maal op je mooie site geweest en ook bij je trafo verzameling. En onlangs waren wij in Garderen en hebben daar wat rond gereden rond het dorp en ook aan de bosrand en even gepauzeerd bij boerderij het molentje en net daar voorbij aan de rechterzijde –(de Ouwendorperweg) -zag ik ook zo een huisje verborgen staan midden in een woestenij en moest aan jou denken. Ik hoop dat de foto goed is en je er wat mee kan.
Groetjes Tine

Het trafohuisje is destijds gebouwd door de PGEM, de N.V. Provinciale Geldersche Electriciteits-Maatschappij, later Provinciale Gelderse Energie Maatschappij. Het was een Gelders nutsbedrijf welke elektriciteit, aardgas en warmte leverde. In 1994 is de PGEM opgegaan in Nuon. Het huisje is in de zomer echt verborgen…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

11 Comments

  1. garderen, de parel van de Veluwe wordt het ook wel genoemd. Was vroeger al een mooi dorp. Ik ben er vaak geweest. Ze hebben daar lekker ijs in het centrum. Je kunt het niet missen. het centrum zijn twee kruispunten naast elkaar. 😉

    love As always
    Di mario

    1. Frank-103

      Ik heb 10 maanden in Garderen in dienst gezeten, kende daar de buurt redelijk, maar dit soort spannende huisjes, nee, daar had ik geen oog voor. De snackbar van Garderen kwamen we wel!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.