Murals Heerlen – Newton in de Gringelstraat
Murals Heerlen – Newton in de Gringelstraat

Murals Heerlen – Newton in de Gringelstraat

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
De mural van deze week vinden we aan de Gringelstraat in Heerlen. Tijdens het Cultura Nova-festival in 2005 schilderde Marke Newton zijn ontwerp voor een CD-boxset voor de band Sweet Barbarians. Deze band bestaande uit een dertigtal muzikanten maakt een mix van rock en pop. Helaas bestaat de band alleen in het hoofd van Newton. Alleen de kunst die eromheen bestaat is echt

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

18 Comments

  1. Goede morgen Sjoerd. Dit is niet mijn favoriete mural, je hebt mooiere hier neergezet. Maar ach ieder zijn smaak natuurlijk, misschien dat er mensen zijn die hier helemaal van uit hun dak gaan.
    Ik wens je een fijne woensdag toe.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.