Een mooi weekend
Een mooi weekend

Een mooi weekend

Op weg naar mijn pensioen

Afgelopen vrijdag heb ik de laatste werkzaamheden overgedragen aan mijn collega’s. Even gecheckt of we niets vergeten waren. Mijn telefoon is ingeleverd dus ik kan ook niet meer bellen, of wat belangrijker is, gebeld worden. Het enige wat ik nog heb is de laptop van de baas, en die mag ik donderdag bij mijn afscheid nog even inleveren. Het is wel vreemd om op het werk alle dingen die je doet, dan ook het laatste doet, Het laatste Change Board overleg, het laatste werkoverleg, het laatste ochtend gebed. De laatste operationele werkzaamheden en dan is het over…En dan komt het weekend, mooi weer, Jeslynn hier, in de tuin bezig geweest, even naar een tuincentrum en alles met de gedachte dat ik na 43 jaar klaar ben. Het zal beslist even wennen zijn, maar ik ben er eindelijk klaar mee…

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

24 Comments

 1. hanscke

  Wat ben ik blij dat ik dit blogje op tijd tegenkom. Deze mijlpaal van jou had ik niet willen missen. Ja het zal echt wennen zijn, geen baan meer te hebben. Je stapt een andere fase van je leven binnen. Dit keer overkomt het je niet maar gebeurt het dat je het volop hebt zien aankomen. \het zal even wennen zijn maar ook dit deel van het leven kent haar charmes.

 2. logbankje

  De teller op je log lijkt wel sneller te gaan, nog 3 dagen en dan een wel verdiend pensioen.
  Je hebt je voorbereid en hoop dat je knie niet meer opspeelt.
  Een andere fase in je leven. Hans

  Ot. Je verzoekje ligt op de muzikale Bank voor de volgende show.
  De shows staan allemaal op: http://logbankje.nl

 3. Mooi dat het zover is: 43 jaar is ook wel genoeg, vind ik. Ga lekker genieten van je totale vrijheid en van alles waar je zin in hebt om te doen (of juist te laten). Het is misschien wel eventjes afkicken, maar je stopt in de goede tijd van het jaar. Welkom in de pensionado-club 🙂

 4. Kun je eindelijk de dingen doen die je al wilde doen, maar die wachten tot je met pensioen bent 😛 hahahaha vond ik dat niet gisteren toevallig? 😉 En ergens de belofte van je orchideeën etc. 😀 Kom maar op met jouw nieuwe levensstijl en meer tijd voor ons op blog 😉

  x

 5. Goede morgen Sjoerd, ja het is even wennen, maar je mag nu je eigen tijd indelen en volop genieten van alles wat je gewoon kunt doen, zomaar midden op de dag. Eerst lijkt het wel of je vakantie hebt, maar dan besef je dat je niet meer terug hoeft fijn toch?
  Voor vandaag een fijne maandag gewenst, zie het een beetje koel te houden.

 6. marjolijn1

  Ja, aan alles komt een eind, ook aan het werken bij een baas.
  Gelukkig mag je nu alle tijd zelf in gaan vullen en dat zal best goedkomen…!!

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.