Murals Heerlen – Bremersweg
Murals Heerlen – Bremersweg

Murals Heerlen – Bremersweg

Fifty shades of Green

bVision & Photography

Heerlen staat bij de pers bekend als de muralhoofdstad van Nederland. De gemeente voert bewust beleid waarbij street art en urban art vormen alle ruimte krijgen. Ik probeer als inwoner van de gemeente Heerlen vele van deze murals te fotograferen en in de belangstelling te brengen:
Ook deze mural is gemaakt door James Jetlag, die met zijn mensen in Heerlen goed werk geleverd heeft. Gelukkig zijn er ook andere artiesten bezig geweest, maar wat van ver komt moet je ook duur betalen. En waarom als een rasartiest in de buurt woont. De mural is te vinden bij het viaduct onder de stadsautoweg, Op de Bremersweg om wat preciezer te zijn. De bridge over the green river lijkt het wel. Het is ondanks zijn groene tinten erg kleurrijk en geeft veel om over na te denken. Ook deze mural is gemaakt als onderdeel van het project color in transit. Het is de derde brug van de vijf die ik hier laat zien. Het is lastig om de juiste kleuren in beeld te brengen, de onderzijde van een brug is meestal te donker voor mooie foto’s.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

21 Comments

 1. Prachtig mooi en duidelijk te zien, het enige wat ik mij afvraag, hier zijn ook wel murals van artists geplaatst, maar die werden geplakt en dan het hout gezet, het waren dus wel murals, maar dan niet direct op de muur gezet. Hoe is dat met deze, het ziet er zo realistisch uit, dat het lijkt alsof ook hier die techniek is gebruikt.

  X

  1. Sjoerd

   Nope, dit zijn echte murals, direct op de muur gespoten en daarna voorzien van een beschermende laag. Als het weer een beetje meezit laat ik dat volgende week zien…

 2. en toch zijn je foto’s duidelijk en goed, je kent je toestel!
  Ik vindt het ook een mooie muurschildering, het is wat anders en dat zie ik graag
  Ik zie juist, nog 17 u te gaan., leuk voor je!
  .Een @->- voor jou.

Reageren mag, maar hou het netjes...

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.