bVision & Photography

De Piaggio Ape, heeft helemaal met een aap te maken maar is gewoon een overdekt brommertje op drie wielen, waarschijnlijk is mijn passie voor deze Apejes voortgekomen uit het feit dat Ape Italiaans is voor bij. De Ape wordt sinds 1948 door de Italiaanse fabrikant Piaggio bebouwd. In India en Mexico bouwt Bajaj Auto deze Ape onder zijn eigen naam Bajaj (onder licentie)

bVision & Photography

Deze Ape stond in heerlen waar momenteel Cultura Nova plaatsvind. Ik vond hem niet echt bijzonder als reclame object. Maar dat hoeft ook niet als het een standaard Ape is. Trouwens, kruidenier Grootgrut uit de verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes, reed ook rond in een Ape ook wel Vespacar genoemd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

Geef een reactie

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.