De APE komt uit de mouw

De APE komt uit de mouw

bVision & Photography

De Piaggio Ape, heeft helemaal met een aap te maken maar is gewoon een overdekt brommertje op drie wielen, waarschijnlijk is mijn passie voor deze Apejes voortgekomen uit het feit dat Ape Italiaans is voor bij. De Ape wordt sinds 1948 door de Italiaanse fabrikant Piaggio bebouwd. In India en Mexico bouwt Bajaj Auto deze Ape onder zijn eigen naam Bajaj (onder licentie)

bVision & Photography

Deze Ape stond in heerlen waar momenteel Cultura Nova plaatsvind. Ik vond hem niet echt bijzonder als reclame object. Maar dat hoeft ook niet als het een standaard Ape is. Trouwens, kruidenier Grootgrut uit de verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes, reed ook rond in een Ape ook wel Vespacar genoemd.

bVision & Photography

bVision.nl een Parkstad Limburg blog uit Hoensbroek

15 Comments

    1. Hier in Amsterdam zie je ze regelmatig, ze zijn heel handig voor winkels en kleine bedrijfjes want ze kwalificeren als brommer en je kunt ze daarom overal neerzetten.

      Frank-103

Reageren mag, stay safe!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: